Olette ehkä ihmetelleet, miksi viime aikoina tämä kirjoitteleminen tähän blogiin on ollut hiljaista. Esitän nöyrät pahoitteluni teille kaikille rakkaat veljeni ja sisareni Kristuksessa. Herra ei ole hyljännyt minua eikä myöskään teitä. Olen muistanut kaikkia teitä rukouksissa aamuin ja illoin. Itse olen viime aikoina ollut hyvissä fiiliksissä, olen tuntenut kuinka Jeesus antaa voimaa arjessa jaksamiseen.

Tuon teille terveisiä niinkin kaukaa kuin Amerikan Yhdysvalloista. Minulla oli suuri kunnia käydä tutustumassa San Franciscossa paikallisen seurakunnan toimintaan. Vaikka reissu oli todella antoisa kaikkine hyvine ja huonoine kokemuksineen, niin en pysynyt kuitenkaan ihan alkuperäisessä suunnitelmassani. Alunperin minun piti tavata Usassa lentoasemalla pastori Stephenson, jonka johdolla olisin päässyt mukaan karismaattisiin ylistyskokouksiin. Tapasin kuitenkin menomatkalla lentokoneessa 69 Eyesin musiikista pitävän heroiinikoukussa olevan mukavan henkilön, joka houkutteli minut rocknroll-konserttiin. Siellä aloin myös minäkin käyttämään kovia aineita. Suljin kännykkäni enkä välittänyt olla tekemisissä kenenkään kanssa. Se oli vaan sellaista "live fast, die young"-meininkiä. Pari viikkoa sitä jaksoi kunnes päätin tehdä parannuksen. Ja Jeesus uudisti minut hengellisesti ja lopetin kamankäytön siinä samassa rytäkässä ja rukoilin Herralta voimaa jaksaa eteenpäin kaidalla tiellä.

Kun tapasin Stephensonin pienellä viiveellä alkuperäisestä suunnitelmastani, huomasin taas kuinka hauskaa oli olla uskossa. Osallistuin kansainväliseen kristittyjen väliseen paneelikeskusteluun jossa pohdiskelimme miten viedä kristinuskon ilosanomaa sinne missä sitä ei välttämättä riemuiten heti oteta vastaan. Pohdiskelimme olisiko nyt uusien veristen ristiretkien aika vai vieläkö sanoma pitää viedä eteenpäin rauhallisesti - tarjolla pitäen elävää sanaa Kristuksesta niille jotka haluavat ottaa Jeesuksen elämäänsä. Keskustelu oli erittäin antoisa ja välillä myös kiivas johtuen näkemyseroista. Onneksi myöhemmin palaverin jälkeen oli luvassa ylistyskokous, jossa minäkin sain kokea Pyhän Hengen täyteyden.

En heti tajunnut pastori Stephensonin seksuaalisista taipumuksista, mutta kun hän kutsui minut kotiinsa alkoi minulla herätä epäilykset. Hän ei ollut perheellinen mies ja huomasin makuuhuoneen seinällä olevat Tom Of Finlandin taideteokset. Ajattelin siinä vaiheessa vielä kuitenkin, että hän piti homoeroottisesta taiteesta ollen kuitenkin heteroseksuaalinen. Mutta myöhemmin kun olimme nauttineet teetä ja katselleet hengellisiä videoita kaatumiskokouksista, Stephenson alkoi puhua kuinka hän tunsi että välillämme on aistittavissa jotain kiintymystä ja sukulaissieluisuutta ja ehkä Jumala haluaa, että jäisin hänen luokseen yöksi. Olin itsekin tuntenut että tulimme todella hyvin juttuun ja oli mukavaa olla hänen kanssaan ja tuntea kuinka on joku joka ymmärtää minun tunteitani. Mutta homoeroottisuus oli kuitenkin omien tunteitteni ulkopuolella ja kun tajusin pastorin olevan homo, olin ymmälläni ja ahdistunut. Lopulta kuitenkin ajattelin, että samapa tuo jos jään yöksi. Niin annoin Stephensonin rasvata persereikäni ja paneskella minua melkein koko yön.

Aamulla kun heräsin pastori Stephensonin kainalosta, halusinkin saman tien lähteä pois. Ajattelin että tämä seurakunta tuli nähtyä ja oli aika etsiä jotain muuta nähtävää. Rukoilimme vielä aamupalan jälkeen yhdessä ja pastori olisi halunnut vielä jatkaa siitä mihin jäimme ennen nukahtamista. Hänen kyrpänsä sojotti kovana edessäni kun laitoin vaatteitani päälle. Kun hän huomasi että tein lähtöä, hän runkkasi vielä läksiäisksi katsellen minua kaipaavasti. Onneksi sain väistettyä mällit jotka olivat lennähtää päällysvaatteilleni. Halusin lähteä nopeasti matkaan kohti uusia seikkailuja ja pastori Stephenson sai jäädä hoitamaan omaa seurakuntaansa.

Tarkoitukseni oli löytää joku toinen seurakunta jossa voisin virvoittautua Jumalan sanan äärellä ylistäen Herraa uusin kielin. En halunnut homoilla enempää. Kadutti eilisyön tapahtumat. Perseeni oli todella kipeä. Stephenson oli todella säälimätön ja ei ajatellut miltä minusta tuntui kun hän paineli minua perseeseen himonsa kiihkossa. Ajatukseni olivat sekavat ja menin rentoutumaan strippibaariin. Siellä oli myös pokeriturnaus, johon osallistuin ja matkakassani karttui mukavasti, koska voitin turnauksen. Yhdellä stripparilla oli niin hyvännäköiset tissit, että halusin mennä keskustelemaan hänen kanssaan. Pyysin privaattiesitystä mutta yllättäen tarjolla olikin enemmän. Vietin yön tuon Jill-nimisen stripparin kanssa ja tällä kertaa minä panin. Se oli ihan kiva kokemus ja kävimme vielä yhdessä hampurilaisbaarissa syömässä, ennen kuin lähdin lentokoneella Meksikoon.

Meksiko cityn yöelämä houkutteli minut huonoille teille. En lukenut Raamattua viikkokausiin ja rukouselämäni oli vaan, että rukoilin puolet Isä meidän-rukouksesta ennen kuin sammuin. Mulla meni todella lujaa ja kauniita naisia riitti joka yö. Sain sukupuolitauteja joista parannuin lääkekuureilla ja lääkitsevillä voiteilla. Kerran kun kävin kusella puistossa minut ryöstettiin ja raiskattiin. Heräsin sairaalasta teho-osastolta. Olin ollut koomassa kolme viikkoa. Kun avasin silmäni, eräs nainen kertoi olevansa tyttöystäväni ja oli aika lähteä kotiin. Asuin kuukauden hänen luonaan Meksiko cityssä ja palasin takaisin Suomeen. Jos Jeesus ei olisi ollut kanssani ja varjellut askeleitani, olisin voinut kuolla ja olla tällä hetkellä helvetissä iankaikkisessa tulessa Saatanan ja hänen demoniarmeijansa kidutettavana. En kuitenkaan tehnyt sitä virhettä, että olisin luopunut uskostani heikkoina hetkinäni. Välillä tosin tuli haistateltua paskat kaikille ja teki mieli polttaa Raamattu vuokraamani luksus-asunnon takassa. Oli myös muita vaaratilanteita, jolloin oli hiuskarvan varassa, ettei pistoolin luodit osuneet ruumiiseeni. Herra piti minut elävien kirjoissa, jotta pääsin takaisin kertomaan teille kuinka ihmeellinen Jumala meillä on.